Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Suicide Squad (2016) – Recensim

Ajo ideja – ‘ti mbledhim disa emra të stripave dhe të bëjmë një film super-heronjsh’ duket se nuk po funksionon më. Së paku jo me ‘Suicide Squad’ të DC Comics. S’mjafton angazhimi i Batman për disa skena, e s’do të mjaftonte as paraqitja e Wonder Woman.