shkrime për filma, seriale, sport, e filozofi jete

Tag: suits

Suits – Sezoni 7 (me spoilera)

Kur kam nisur të përcjell këtë seri, e kam përcjell për krejt atë që ka ofruar nga bota e avokatëve, e që ka qenë diçka krejt ndryshe për dallim prej serive procedurale që shumicën e kohës përqendrohen në gjykata. Këtu ka pasur diçka më shumë – një sekret në brendi, një shoqëri jo të zakonshme, dhe Lluis Llit!

Shtatë sezone më pas kemi Continue reading

Suits – Sezoni 6 (me spoilera)

Nuk jam fans i madh i këtyre serialeve që ndahen në dy pjesë. Që ndajnë sezonin në dy pjesë. Pjesa e parë e sezonit të gjashtë të ‘Suits’ ka qenë ndoshta më e mira e krejt serisë. Ka nisur në një moment kritik, ka përfunduar në një moment edhe më të çmendur. Për ndryshim nga shumica e serialeve që sa shkojnë e bëhen bajat, ‘Suits’ sikur vera, sa shkon e bëhet ma i mirë. Continue reading

© 2023 Bllog Personal

Theme by Anders NorénUp ↑