Showing: 1 - 5 of 5 RESULTS
M22

2022ta e Ad*ia*ikut

Targarienët Është një rresht te kënga Demonët e Imagine Dragons që më ka bërë të mos kem shumë besim në njerëz që sot i marr si shembuj pasi “të gjithë të shenjtët dikur i kthehen pasurisë”. Adriatiku nuk është as i pari, e fatkeqësisht, as i fundit në këtë listë që kushedi sa persona do …

TV Reviews

Aerial Britain – Sezoni 1

Është një bukuri e veçantë për dokumentarët ‘ajror’. Pamja që ofrojnë nga syri i shpendit na jep një vështrim më të gjerë, më të plotë mbi një botë pakufi. Dhe pas serive të bollshme të këtij zhanri për SHBA-të, Francën, e Kanadanë, më në fund kemi edhe një mini-seri për Britaninë e Madhe. Janë katër …

Digitroni

Digitroni – RTK F

Në njërën prej episodeve më të mira nga mbi 400 sosh, ajo që adapton tregimin e The Shining në njërën prej ‘TreeHouse of Horror’, Homer Simpson thotë njërën nga fjalitë më të mëdha – Television – Teacher, Mother, Secret Lover! Televizioni, për mua ka qenë një kuti shumë e dashur. Tashti është një katërkëndësh shumë …

Televizioni

Vdekja e televizionit!

Mendoj që tash edhe përfundimisht ta shpallim televizionin kosovar si të vdekur! Zakonisht shkruaja për ‘bërllogun’ e vitit të ri, por sikur një i pastrehë që gjen diçka të mirë nëpër kontejnerë, edhe unë ia dilja të gjeja diçka të mirë nëpër televizionet tona. Këtë vit