Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Babymakers (2012) – Recensim

IMDB Rejtingu: 4.6 Premiera e shfaqjes: 3 gusht 2012 Kohëzgjatja: 95 minuta Rejtingu: +18 për shkak të përmbajtjeve për të rritur, gjuhës dhe narkotikëve Zhanri: Aventurë, Komedi Regjia: Jay Chandrasekhar Skenari: Gerry Swallow, Peter Gaulke Aktrojnë: Paul Schneider, Olivia Munn, Kevin Heffernan, Wood Harris Shtëpia filmike: Millennium Entertainment Një ndër komeditë më të përfolura të …