Në kohën e Luftës Civile, një ushtar Unioni e gjen veten të plagosur mbrapa linjës së armikut. Në tentim për të mbijetuar, ai kërkon strehë tek një shkollë vajzash në Virxhinia. Gjatë kohës së rikuperimit, shumë kufi nisen të shkelen, përfshirë edhe atë të mirëbesimit. Dhe këtu nis të marr kahun dhe ritmin krejt ndryshe ecuria e filmit.

I bazuar Continue reading