Gjëja e vetme e mirë nga ‘The Boss Baby’ është lajmi që punimet për ‘Madagascar 4’ janë në plan. Gjë e keqe nga ky lajm, është se Tom McGrath nuk është askund me cilësinë e filmave që ka bërë më herët – tre Madagascarët dhe Continue reading