Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Dark Knight Rises

  IMDB Rejtingu: 8.7 Premiera e shfaqjes: 20 korrik 2012 Kohëzgjatja: 164 minuta Rejtingu: +13 për shkak të sekuencave të dhunës, pak sensualitet dhe gjuhë Zhanri: Aksion, Aventurë, Dramë, Triler, Krim Regjia: Christopher Nolan Skenari: Bob Kane (karakteri i Betmenit), Christopher Nolan, David S. Goyer, Jonathan Nolan Aktrojnë: Anne Hathaway, Christian Bale, Gary Oldman, Joseph …