Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
the elephant man
Filma

The Elephant Man (1980) – Recensim

Ndonëse filmi i David Lynch na dërgon në epokën Viktoriane, ekzistojnë mendime që në mesjetë e më parë, të çmendurit përdoreshin si vegla argëtimi për masën. Pak a shumë si kopsht zoologjike, veçse në vend të kafshëve kishte njerëz, dhe në vend të njoftimit me botën shtazore, njoftoheshin me botën e njerëzve të çmendur. Tek …