Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
the english patient
Filma

The English Patient (1996) – Recensim

Çdo natë e shkul zemrën, por në mëngjes, ajo është e mbushur plot. Në fund të Luftës së Dytë Botërore, në Itali, një infermiere me origjinë franko-kanadeze, vendos të heq dorë nga udhëtimi i ekipit të saj dhe të qëndrojë në një kishë të lënë pas për tu kujdesur për një pacient të djegur e …