Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Founder (2016) – Recensim

Nëse nuk keni dëgjuar kurrë për McDonalds, atëherë jashtëtokësor i dashur, të urojmë mirëseardhje në planetin Tokë. Presidentët që po zgjidhen së fundmi nuk janë më të mirët që kemi pasur deri sot, dhe ju premtojmë që një pjesë e njerëzimit di të bëj zgjedhje ndryshe. Ashtu siç ka bërë për shembull Prishtina në zgjedhjet …