Vitin e kaluar ‘Captain Fantastic’ sikur kishte frymëzuar një revolucion ndaj rendit shoqëror. Dhe krejt atë revolucion këtë vit e sfidon ‘The Glass Castle’. Por, për dallim prej fantazisë së Benit dhe të bijve të tij, rrëfimi tek ‘Kështjella e Qelqtë’ është më Continue reading