Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Heat (2013) – Recensim

Sandra Bullock dhe Melissa McCarthy duket të jetë kombinim i këndshëm në shikim të parë. Edhe është kombinim i tillë në filmin ‘The Heat’. Filmi shfaq një lidhje ndërmjet një agjenteje të FBI-së – Sandra Bullock, dhe një detektiveje lokale – Melissa McCarthy. Ato janë të detyruara të bashkohen në punën e tyre për interesa …