Asnjë film të Azazel Jacobs – mos u çuditni nëse nuk keni dëgjuar më parë, seriozisht nuk do të ju nevojitet ky emër – nuk kam parë, dhe nuk do të kem në plan të shoh në të ardhmen. Është Continue reading