Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
the mandalorian 2
TV Reviews

The Mandalorian – Sezoni 2 (me spoilera)

Para sezonit të katërt të Lost, pata pasur një befasi të mirë – rrjeti i internetit na ishte rritur në 256kbps! Ishte një ngjarje e madhe për fshatin, por për mua, përdorues i Ares, nuk ishte ndryshim aq ‘epokal’! Lost llogaris të ketë qenë seria që ka përshkruar 2000tat. Game of Thrones e ka bërë …

mandalorian
TV Reviews

The Mandalorian – Sezoni 1

Një seri prej tetë episodesh ku njëri nga karakteret kryesore ka maskë dhe tjetri nuk flet asnjë fjalë, del të jetë ndër seritë më të mira të vitit! Zakonisht shtjellimi i ngjarjeve dytësore të franshizave të njohura nuk duket të ketë pasur sukses, ose së paku mua nuk më ka lënë mbresa. Kjo vlen sidomos …