Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
Televizioni

Llajk për tragjedi

Jemi tu jetu me ni kohë të flliqtë, ku për llajka “gazetarët” duket sikur mezi presin me ndodhë ndonjë tragjedi. Gazetaria osht zanat, ama si çdo zanat tjetër, nuk ka fund kurrë edhe gjithmonë duhet me kqyr me bo veten ma të mirë se dje. Me lexu libra, me kqyr seriale, filma, a dokumentare, nuk …

the morning show
TV Reviews

The Morning Show – Sezoni 1 (me spoilera)

Veçantia e kësaj serie vërehej që nga traileri i parë. Jennifer Aniston e Reese Witherspoon, bashkë me Steve Carrell në një seri televizive që ngjante me një temë rreth lëvizjes #metoo në një shërbim aq të pritur si Apple+. Të gjithë përbërësit ishin aty për të ofruar një seri madhështore. Dhe kjo ndodhi. Nuk u …