Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Post (2017) – Recensim

Është rrënuese kur shikon filma si ‘The Post’ apo edhe ‘Spotlight’ para dy viteve, dhe pastaj të kujtohesh që jeton në një vend ku ka pordhtale që merren me të pasmet e personave anonim pa fije talenti, dhe budallallëqet që postojnë në rrjete shoqërore fansat e këtyre anonimëve. Filmi ‘The Post’ sjell historinë e vërtetë …