Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

The Power of the Dog (2021)

Ky film është i kotë, i gjatë, i heshtur, i zymtë, i pakuptimtë… humbje kohe. Kështu do ndihen shumica, dhe nuk do jenë gabim. Filmi kërkon shumë përkushtim dhe përqendrim për të shijuar bukurinë që e ka në shkrim dhe shtjellim të ngjarjes, e cila nuk zbulohet as në fund të filmit. Fundi i mbetet …