Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
TV Reviews

The Vampire Diaries – Sezoni 8 (me spoliera)

Kur pati nisur TVD, pat qenë në formë ‘Twilight’ e prodhimet tjera me vampirë. Krejt pahiri pata vendosur të shoh pilotin, siç bëj zakonisht dhe ajo çfarë më pati impresionuar ka qenë ngjarja që në një episod të vetëm kalonte krejt një film të ‘Twilight’. Sezoni i parë, ku ka nisur e ku ka përfunduar …

TV Reviews

The Vampire Diaries Sezoni 4 – Recensim

*Kujdes! Shkrimi në vazhdim përmban ‘spoilera’ që zbulojnë shumicën e sekreteve të këtij sezoni. S’preferohet të lexohet nga ata që nuk e kanë shikuar këtë sezon dhe nuk dëshiroj tu prishen befasitë Ka shumë arsye pse ky duhet të jetë sezoni i fundit i TVD për mua. Ti qasem edhe një sezoni episod pas episodi …