Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
TV Reviews

The White Princess – Sezoni 1

Nuk e kam parë ‘The White Queen’. As ‘The Crown’! Duhet ti shoh! Ndërkohë s’kam dashur të humb kohë pa parë edhe ‘The White Princess’. Ky serial nis pas ‘The White Queen’, me princeshën Elizabetën e Jorkut, të bijën e ‘Mbretëreshës së Bardhë’ dhe martesën e saj