Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Trolls (2016) – Recensim

Çfarë është lumturia për juve? Në kundërshtim me citatin e Dalai Lamës së XIV-të – Lumturia nuk është diçka e gatshme…, për bergenët lumturia vjen me ngrënien e një trolli. Këtë fjalë mund ta përkthejmë edhe si krimb ndoshta, por Poppy dhe shoqëria e saj nuk janë bash krimba. Dikush mund ti quaj edhe ashtu, …