Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Two for the Road (1967) – Recensim

A e dini çka është martesa? Martesa është kur gruaja i thotë burrit ‘zhvishi pizhamet’, sepse është koha për të lëshuar lavatriçen. Edhe kjo është vetëm pjesë e një dialogu ndërmjet Markut dhe Joannas të cilët janë në udhëtim nëpër Francë, me destinacion Saint Tropez të cilin keni mundur ta shihni në vitet e para …