Showing: 1 - 2 of 2 RESULTS
wandavision
TV Reviews

Wandavision – Sezoni 1 (me spoilera)

Rritja ta shpif! Dhe kjo ‘rritje’ vjen kur nisin të ‘rrënojnë’ botën tënde të çudirave! Rritja është krimi më i madh që bëjnë të rriturit ndaj fëmijëve! Shkatërrimi i imagjinatës, i botës ëndërrimtare, e cila na nevojitet edhe më shumë kur rritemi e kur bota përreth na godet e përplas sikur të jemi karrige druri …

wandavision
TV Reviews

Wandavision – Sezoni 1 (pa spoilera)

DC gjithmonë më ka pëlqyer për shkak të zhytjes së thellë në historinë e zymtë të ngjarjeve dhe karaktereve, të cilat janë larg perfeksionit. E ngjashme është edhe historia e Wanda Maximoffit e Visionit. Këto dy karaktere me superfuqi në botën e Marvelit nisin jetën në Amerikën e pasluftës së dytë botërore, me jetën që …