Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
Filma

Wind River (2017) – Recensim

Në një natë që në pamje të parë të kujton Alaskën dhe skena nga seria e viteve ‘90ta, ‘North of 60’, një vajzë është duke vrapuar, zbathur në temperatura thellë nën zero. E plagosur me gjasë, ajo bie në borë, për tu gjetur të nesërmen e vdekur, duke të kthyer në malet e Wyoming, në …