Showing: 1 - 1 of 1 RESULTS
high fidelity
TV Reviews

High Fidelity – Sezoni 1

Qysh mundesh të ndalosh shiun të bie? Qysh mundesh të ndalosh diellin të shndritë? Edhe, më e rëndësishmja, Qysh mundesh të shërosh zemrën e thyer të një njeriu? Sigurisht, përgjigjet i gjejmë në muzikë. Dhe këto janë pjesë e tekstit të këngës së Bee Gees, të cilën këngë për herë të parë e kam dëgjuar …